Menu

Ringsted Sports Rideklub har rideskole i samarbejde med Team Cabe.

For at ride på et af vores rideskolehold, eller have part på en rideskole pony/hest, skal du naturligvis være medlem af Ringsted Sports Rideklub. Al henvendelse vedr. rideskolen, dvs. holdtider, evt. prøvetime, priser, indskrivning eller andet, bedes venligst rettet til Brit Beck. Brit kan træffes dagligt i eftermiddagstimerne på rideskolen på Ejlstrupvej 121 - 4100 Ringsted, eller ved henvendelse via telefon eller email. Tlf.: 20740296 Mail: teamcabe@hotmail.com.

På rideskolen tilbyder vi kvalificeret undervisning for alle niveauer. Vi tilbyder en alsidig undervisning med dressur, ponygame, springning, kvadrille m.m. Min. alder 6 år. For de mindste har vi 1/2 times hold(6-7 år) ellers tilbydes der timehold.

Vi tilbyder naturligvis også voksenundervisning, for såvel øvede som dem, der ønsker at udleve deres barnedrøm om at blive rytter.

Vi har naturligvis heste/ponyer i alle størrelser fra 90 cm til 165 cm, til såvel nybegyndere såvel som rutinerede ryttere.

Det forventes, at du altid møder op i rideskolestalden 30 minutter før timen starter, så du har tid til at strigle og sadle hesten op.

Er du nybegynder behøver du ikke at købe alt udstyret inden første ridetime. Det er dog vigtigt at du har et par støvler med hæl(evt. gummistøvler eller andet). Godkendte sikkerhedshjelme kan lånes på rideskolen, indtil du ved om du har valgt den rigtige idrætsgren.

Udover alm. holdundervisning tilbyder vi ligedes seperat undervisning for skoler, foreninger samt firmaer, af kortere eller længere varighed. Rytterstue kan ligeledes indgå i aftale til evt. afholdelse af kursus, seminarer m.v. Vi har plads til min. 100 siddende gæster i vores rytterstue.

Prisliste pr. 1. februar 2018

Pris pr. 1. februar 2018

Rideundervisning – timehold.                    Pris pr. måned kr. 450,-

Rideundervisning - ½ timeshold                Pris pr. måned kr. 360,-

Ridning 2 gange ugentligt timehold           Pris pr. måned kr. 800,-

½ part med 2 x undervisning + 1 gang ridning alene i weekenden

                                                             Pris pr. måned kr. 1075,-

½ time eneundervisning på elevhest         Pris pr. måned kr. 1100,-

Familie pris.

Hvis 2 eller mere fra samme familie rider:

1. person betaler fuld pris. Fra nr. 2 og yderligere medlemmer af familien, ydes 10% rabat – HVIS der betales samlet og rettidigt (ellers bortfalder rabatten. ) Alt betaling foregår forud, senest d. første i hver måned.

Alle der modtager undervisning og rider på ridecentret, skal ligeledes betale års kontingent til Ringsted Sports Rideklub.

Betaling for rideundervisning sker d. 1. i hver måned, således at der er betalt forud for rideundervisningen. Når man tilmelder sig her på siden, trækkes automatisk fra betalingskort. Har du/I ikke betalingskort, da kontakt kasseren, for aftale om kontooverførsel. Sker betaling ikke til tiden vil der være et rykkergebyr på kr. 50,-.

Evt. opsigelse af rideundervisning skal ske med min. 1 måneds varsel.

Rideskolen holder lukket i alle skoleferier og skole helligdage. Der betales ikke for juli måned.

Ønsker du yderligere oplysninger, da venligst kontakt:

Brit Beck Tlf.: 20 74 02 96 eller mail: teamcabe@hotmail.com.... (Venligst husk at skrive tidspunkt I kan være på rideskolen/dage samt alder og rideerfarring.)

Alt ophold & ridning hos Ringsted Sports Rideklub/Team Cabe sker på eget ansvar og risiko, hvorfor alle opfordres til at tegne en fritids ulykkesforsikring.

Ved ønsket om medlemsskab af Ringsted Sports Rideklub, da skal oprettelse ske via hjemmesiden. Alle elever modtager automatisk opkrævning for medlemskab via deres indmeldelse på ridehold.
Kontakt info finder du under menuen: Bestyrelsen.