Menu

Hos RSR4/Team Cabe er det vort mål at videre udvikle talenter!

• Er du under 16 år?
• Vil du videre i din dressurridning?
• Vil du være del af et TEAM, som har fælles mål?
• Vil du vise hvad DU dur´ til?
• Vil du være del af et TEAM som også knytter sociale bånd og bakker hinanden op?


Gennem flere år har vi med succes været værter for DM i pony-dressur for hold samt andre mesterskaber. Vi har dog endnu ikke selv haft et hold med i DM konkurrencen. Det vil vi - på sigt - gøre noget ved, for såvel pony- som hesteryttere!
Vi har besluttet at nedsætte en talentafdeling, der skal arbejde med udvikling af dressurryttere. Den strategiske hensigt er at sætte fokus på de talentfulde og flittige børn og unge, som brænder for heste-sporten, for at give disse børn og unge mulighed for, på forskellige niveauer, at blive endnu dygtigere dressurryttere. At opnå resultater med sin pony eller hest giver motivation, hvorved barnet og den unge fastholdes i en sport, også op gennem teenageårene og giver oplevelser for livet.

Vi ønsker at skabe individuelle og holdmæssige resultater ved stævnedeltagelse, såvel hjemme som udenbys, og samtidigt knytte sociale bånd i form af fælles undervisning, fælles udflugter, samt fælles-spisning en gang ugentligt efter træning. Talentafdelingen optager både ryttere på privatejede ponyer/heste samt ryttere på skoleheste. Tiltag som dette er nok ikke så kendt indenfor ridningen, men er jo et koncept der eksisterer i de fleste andre sportsgrene, f.eks. fodbold, håndbold, dans m.fl.

For at DU bliver en del af dette TEAM, er det naturligvis vigtigt at din familie bakker op, for dette kan ikke gennemføres uden den fornødne forældre opbakning.

TEAM´et vil blive synligt i såvel dagligdagen hos Ringsted Sports Rideklub og Team Cabe, samt til stævner øvrige arrangementer. Vores mål er at skabe kontakt til sponsorer, der vil gøre det muligt for TEAMét at få ens jakker, dækkener, underlag og trøjer m.v. og måske gøre stævnedeltagelsen lidt billigere, eller helt gratis.
Derfor er det også vigtigt at både du og din familie engagerer Jer i rideklubbens sociale liv og stævner, og hjælper til, og på den måde går foran som et godt eksempel overfor andre.

Målsætningen kan naturligvis ikke være ens for hele TEAM´et, idet ingen jo ikke er lige langt i sin ridekarriere. Ponyens/hestens kvalitet og uddannelse giver jo også forskellige muligheder. Men uanset ponyens/hestens kvalitet og nuværnde uddannelses niveau, kan der altid sættes mål.

Undervisningen foregår 2 gange ugentligt. Rider du på skolehest, træner du desuden selv en gang i weekenden, hvor du omgåes din part hest som var det din egen. Det betyder at ponyen/hesten ordnes, vaskes og der pudses hovedtøj & sadel - med andre ord - det er meget mere end bare ridning!
• 1 x eneundervisning 30 min.
• 1 x undervisning med 4 på hvert hold
• Part hest: 1 x ridning i weekend

Pris pr. måned:
Pris for ryttere på elevheste kr. 1700,-
Pris for ryttere på privatejede heste/ponyer Kr. 900,-

Der vil naturligvis altid være mulighed for at tilkøbe sig ekstra timer samt privatundervisning. Dog er det ikke muligt at tilkøbe sig til privatundervisning den dag hvor der rides holdundervisning, idet vi mener at det ligeledes er vigtigt at knytte sociale bånd. Juli måned er betalingsfri & der undervises ikke på skoleheste i denne måned samt på skole- helligdage. Det er naturligvis en forudsætning at du er medlem af Ringsted Sports Rideklub.

Ønsker du yderligere oplysninger og synes du det lyder som
noget for dig og din familie, da venligst kontakt:


Underviser: Michael Carstensen Tlf.: 40 14 24 23
Holdleder: Brit Beck Tlf.: 20 74 02 96